Wellness tilbud på nettet hitter

Danskerne har stor interesse for at forkæle sig selv med wellness og spa-ophold. Wellnessportalen som giver brugerne information om alle wellness-tilbud i Danmark og en den i udlandet, har stor søgning fra både forbrugere og udbydere af wellness-behandlinger.

Wellnessportalen

Wellnessportalen
Portalen gør det nemt for forbrugere at finde wellness-steder, skønhedsklinikker, hudpleje-klinikker og spa-tilbud i både i den by man bor i, men måske mere interessant i de byer, man skal besøge eller på ferie i. F.eks. vil man kunne finde stort set alle steder med tilbud om massage, ansigtsbehandling eller andre skønhedsbehandlinger i Silkeborg, Odense eller Århus.

Behandlinger
Hvis man søger efter en speciel skønhedsbehandling eller velvære-behandling, kan man anvende de mange kategorier, som behandlingerne er opdelt i. Det er f.eks. nemt at finde nærmeste sted, som tilbyder Hot Stone massage, Oxygen lift eller Fiskespa og sammenligne priser på tværs af klinikker og byer i en landsdel.

Wellness tilbud på nettet og via nyhedsmail.
Wellnessportalen viser alle klinikkernes aktuelle tilbud i en samlet oversigt på nettet, men brugerne kan også tilmelde sig nyhedsmail, og få tilsendt aktuelle tilbud ca. en gang om ugen.

Klinikkernes udstillingsvindue
Det kan være svært for den enkelte klinik at ligge højt i søgemaskinerne på andre ord, end deres egen kliniks navn. Derfor er Wellnessportalen et effektivt vindue til præsentation af deres behandlinger for et større publikum, og derved få flere kunder.