Wellness deals

Et nyt site med Wellness deals er under opbygning. Det hedder Wellnesstilbud.dk og er endnu et dealsite, som skal konkurrere med Groupon, Sweetdeal og Downtown.

Kropsbehandling på tilbud

Wellness deals er godt for forbrugerne
Der går ikke en dag uden en mail med nye tilbud på wellness-behandlinger, ansigtsbehandling, massage eller zoneterapi fra et af de mange dealsites i Danmark.

Som forbruger er det jo fantastisk at få mindst 50% rabat på disse behandlinger, men det må være et kæmpeproblem for klinikkerne. Der er ikke mange der får lov til at tjene en ordentlig timeløn på at være kosmetolog eller massør.

Man skal dog også passe på med nogle af de mange deals. Man kan læse mange dårlige anmeldelser og vurderinger af klinikker, som leverer en vare eller behandling, som ikke svarer til kundens forventninger. Nogle “snyder” sig til en højere timeløn ved simpelthen at levere en behandling, som ikke tager normal tid og bliver sjusket igennem.
Jeg har personligt talt med en klinikejer, som var i stand til at tage 3 kunder i timen til brasiliansk voks. Så kan man sagtens levere til ½ pris, men det er ikke sikkert, at kunden synes det var behageligt. Der skal jo altså også være tid til af- og påklædning og betaling mellem hver behandling. Så effektivt kan det ikke have taget mere end 15 minutter pr. kunde.